A Cashcube név talán mindenkinek ismerős lehet már az online pénztárgépek világában: CashCube Light, CashCube Pro a közepes és a nagy kassza a családban. Most megszületett a legkisebb testvér is: CashCube Mini névvel látott világot a kis méretű, akkumulátoros, hordozható online pénztárgép a családban az új (9/2016 NGM rendeletnek) követelményeknek megfelelően GPS-szel ellátva!

  A Cashcube Mini (A193) online pénztárgép leginkább a mobil értékesítőknek ajánlható modell: akkumulátoros működése és kis mérete miatt a mozgó üzletek kedvence is lehet. 5000mAh és 2200mAh akkumulátora egyaránt tartós használatra teszi lehetővé (AEE és pénztárgép akkumulátor) külső tápellátás nélkül is!

  A modern dizájnnal készült CashCube Mini kis mérete nem ment a használhatóság rovására: 4 soros operátor (eladó) kijelzője, 2 soros vevőkijelzője egyaránt becsületére válhat a nagyobb modelleknek is!

  Választható mobilszolgáltató: TELEKOM

  Méret (szél x mély x mag) mm: 97*260*66

  Tömege (kg): 0,8 kg

  Nyomtató típusa,módja: Hőnyomtató

  Nyomtatás sebessége: 20 sor / másodperc

  Nyomtatott karakterek száma: 12*24 pixel, 32 karakter / sor

  Papírméret: 57 mm/ 40mm

  PLU-k száma: 10.000

  Kezelhető pénztárosok száma: 20 fő

  Funkció billentyűk száma: 35 billentyű / 5 közvetlen gyűjtő

  PC program PLU feltöltéshez: Van és ingyenes.

  Szoftver frissítések: Távolról NAV-on keresztül.

  Papírszalag 57.5 x 40 mm

  Megfelelő minőségű, szabvány szerinti vastagságú papírból készülő kevésbé poroló a 48/2013 NGM rendelet által előírt szövegezéssel rendelkező pénztárgép papírszalag.

  								Bruttó ár: 75 Ft


  Műanyag kassza

  A strapabíró műanyagból készült helytakarékos műanyag pénztartó eszköz egy fiókban vagy pulton tárolva lehetővé teszi a bevétel tárolását és a gyors pénzkiadást piacokon, standoknál és bárhol, ahol ezen egyszerű megoldást használják a hagyományos fém kasszafiók helyett.  ACLAS CWY1 Kassza

  Az Aclas strapabíró, fém fiókkal felszerelt kasszája a CWY1, nyolc az aprópénz és négy, a bankjegyek tárolására alkalmas rekesszel rendelkezik. A fiók a pénztárgép és a kulcsok mellett egy az alján elhelyezett vészkapcsoló segítségével nyitható. Mivel kevés helyet foglal el, olyan üzletek, vagy vendéglátóhelyek számára is ajánljuk, melyek kisméretű pulttal rendelkeznek.


  EK-330 Kassza

  Strapabíró fekete kasszafiók, klasszikus kivitelben. 4 papírpénztartóval, 8 aprópénztartóval rendelkezik, így egy esetleges EURÓ-s forgalom esetén is megfelelő elhelyezési lehetőséget biztosít. Mérete alapján a közepes kasszafiókok közé tartozik, gyakorlatilag minden pénztárgép elhelyezhető rajta.


  C3540 Kassza

  Fém burkolatának és fém sínszerkezetének köszönhetően nagyon tartós ezért a nagyfokú igénybevételt is hosszú ideig állja. Fém papírpénz leszorítója - ellentétben a műanyag kivitelekkel - sohasem törik le és mindig megbízhatóan és precízen tartja a papírpénzeket a helyükön. 4 db papírpénz és 8 db fémpénz tárolására ad lehetőséget, melyeknek méretei az oldalsó határolók áthelyezésével egyenként változtathatók. Kulcsszerkezete három állású, lehetőséget biztosít a pénztárgéppel való nyitásra, vagy a kézi, kulccsal, történő zárásra Ill. nyitásra. Az előlapján elhelyezett nyílások lehetőséget biztosítanak, zárt fiók meletti papírpénz, vagy jegyzetek behelyezésére. Ilyenkor a fémpénz tároló alá kerül elhelyezésre a becsúsztatott papírpénz, vagy feljegyzés. Masszív gumi lábai megakadályozzák, hogy a CashCube kasszafiók elcsússzon a sima felületeken. Felszerelhető a CashCube és Inspur készülékek alá, vagy akár a pénztárgépektől távolabb a pult alá.

  CashCube LV-906

  A CashCube LV-906 vonalkódolvasó (scanner) mint a neve is mutatja a CashCube online pénztárgép család minden tagjával működtethető, valamint az Inspur, Komondor típusok is tudják fogadni ezt a vonalkódolvasó berendezést. Használatával egyszerűsíthető, és gyorsítható az értékesítés.

  Offline vagy online értékesítési módozatok küzül lehet választani, ahol a termékei vonalkódját vagy a pénztárgépbe, vagy a PC-n (felhőben) futó programba lehet eltárolni. Az offline értékesítéshez egy ingyenes program tölthető le mely segítséget nyújt a vonalkódos termékek pénztárgépbe történő fel ill. letöltésében. Az online rendszerhez egy pénztárgéphez illeszkedő szoftverre van szükség. Ilyen szoftverekkel rendelkezik a Prosys Kft, a Danubisoft Kft, és a Symboltech Zrt. Hamarosan mindegyik megtekinthető és megvásárolható lesz nálunk is.

  Árazógép MX-2616

  Az MX-2616 árazógép kifejezetten a magyar piacra gyártott, magyar karakterekkel ellátott, jó minőségű, nagyon jó ár-érték arányú, két soros, kézi árazógép. Sárga, kék, piros és fekete színben.

  + 1db ajándék festékhengerrel  Szálbelövő Jolly

  Egyetlen mozdulattal helyezhet el árcímkéket ruhákon vagy szöveteken a Jolly szálbelövő pisztolyok segítségével. A könnyű és felhasználóbarát készülékeknek két típusát forgalmazzuk, a Standard kivitelt, átlagos vastagságú, a Fine verziót pedig kényesebb anyagokkal dolgozó üzletek számára ajánljuk. Minkét modellben egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek a műanyag fonalak és a tűk.