Közepes méretű, nagy forgalmú élelmiszerboltok, hentesüzletek, cukrászdák, pékségek és kis vendéglők számára ajánlott pénztárgép. Masszív ház, kényelmes billentyűzet, könnyedén leolvasható grafikus kijelző jellemzik, további készülékek könnyedén csatlakoztathatók. Hosszú, gazdaságos 80 méteres pénztárgépszalag, jól olvasható számla (57 mm). Az easy load rendszernek köszönhetően (betöltés, lezárás, nyomtatás) pillanatok alatt kicserélhető a papírtekercs. Számos különböző jelentések közül lehet választani.

  Méret (szél x mély x mag) mm: 240*240*115

  Tömege (kg): 2,1 kg

  Nyomtató típusa,módja: Hőnyomtató

  Nyomtatás sebessége: 21 sor / másodperc

  Papírméret: 57 mm/ 60mm

  PLU-k száma: 8.179

  Kezelhető pénztárosok száma: 30 fő

  Funkció billentyűk száma: 34 billentyű / Gyorseladás billentyűk száma 24

  Tápellátás: Hálózati külső 12V tápegység.

  Portok RJ 12 (3x); RJ 45; PS/2; USB; mini USB (AEE)

  Külső eszközökkel való együttműködés fiók; mérleg; vonalkód olvasó; PC;

  Szoftver frissítések: Távolról NAV-on keresztül.

  Papírszalag 57.5 x 60 mm

  Megfelelő minőségű, szabvány szerinti vastagságú papírból készülő kevésbé poroló a 48/2013 NGM rendelet által előírt szövegezéssel rendelkező pénztárgép papírszalag.

  								Bruttó ár: 145 Ft


  Műanyag kassza

  A strapabíró műanyagból készült helytakarékos műanyag pénztartó eszköz egy fiókban vagy pulton tárolva lehetővé teszi a bevétel tárolását és a gyors pénzkiadást piacokon, standoknál és bárhol, ahol ezen egyszerű megoldást használják a hagyományos fém kasszafiók helyett.  ACLAS CWY1 Kassza

  Az Aclas strapabíró, fém fiókkal felszerelt kasszája a CWY1, nyolc az aprópénz és négy, a bankjegyek tárolására alkalmas rekesszel rendelkezik. A fiók a pénztárgép és a kulcsok mellett egy az alján elhelyezett vészkapcsoló segítségével nyitható. Mivel kevés helyet foglal el, olyan üzletek, vagy vendéglátóhelyek számára is ajánljuk, melyek kisméretű pulttal rendelkeznek.


  EK-330 Kassza

  Strapabíró fekete kasszafiók, klasszikus kivitelben. 4 papírpénztartóval, 8 aprópénztartóval rendelkezik, így egy esetleges EURÓ-s forgalom esetén is megfelelő elhelyezési lehetőséget biztosít. Mérete alapján a közepes kasszafiókok közé tartozik, gyakorlatilag minden pénztárgép elhelyezhető rajta.


  C3540 Kassza

  Fém burkolatának és fém sínszerkezetének köszönhetően nagyon tartós ezért a nagyfokú igénybevételt is hosszú ideig állja. Fém papírpénz leszorítója - ellentétben a műanyag kivitelekkel - sohasem törik le és mindig megbízhatóan és precízen tartja a papírpénzeket a helyükön. 4 db papírpénz és 8 db fémpénz tárolására ad lehetőséget, melyeknek méretei az oldalsó határolók áthelyezésével egyenként változtathatók. Kulcsszerkezete három állású, lehetőséget biztosít a pénztárgéppel való nyitásra, vagy a kézi, kulccsal, történő zárásra Ill. nyitásra. Az előlapján elhelyezett nyílások lehetőséget biztosítanak, zárt fiók meletti papírpénz, vagy jegyzetek behelyezésére. Ilyenkor a fémpénz tároló alá kerül elhelyezésre a becsúsztatott papírpénz, vagy feljegyzés. Masszív gumi lábai megakadályozzák, hogy a CashCube kasszafiók elcsússzon a sima felületeken. Felszerelhető a CashCube és Inspur készülékek alá, vagy akár a pénztárgépektől távolabb a pult alá.

  Zebex Z-3190

  Zebex 3190-es megbízható, ütésálló vonalkódolvasó. A CCD technológiás készülék 330 olvasás/másodperces sebességgel olvas, a nehezen olvasható kódokat is képes feldolgozni. Az IP41 védelemmel ellátott, gumírozott borításának köszönhetően ellenáll akár másfél méteres zuhanásnak.


  Zebex Z-3100

  CCD technológiás, egyszerű kézi vonalkódolvasó. A Z-3100 egy könnyű és strapabíró CCD technológiás kézi vonalkódolvasó, mellyel akár 20 centiméter távolságból is leolvashatja a vonalkódokat. A készülék kezeli összes egy dimenziós vonalkódot. Ellenáll a 1,5 méteres leejtésnek. Kiválló ár/érték arány.


  MICRA G-310

  A mérleg közvetlenül csatlakoztatható pénztárgépekhez és számítógéphez, ami hozzájárul a kiszolgálás sebességének növeléséhez. Méréshatár: 15 / 30 kg Lapos, vagy tornyos kivitelű. Háttérmegvilágításos LCD. Tömeg - ár - mennyiség kijelzés. A készülék készenléti ideje: Max. 120 óra


  MICRA M525T

  A mérleg közvetlenül csatlakoztatható pénztárgépekhez és számítógéphez, ami hozzájárul a kiszolgálás sebességének növeléséhez. Méréshatár: 6/15 kg 5000 PLU eltárolására is képes. Tára, fix tára, kézi tára és PLU-hoz programozott tára. Csomagolási és lejárati dátum megjelenítése a címkén. Szabadon programozható címkeformátumok.


  Micra EP-210

  A mérleg közvetlenül csatlakoztatható pénztárgépekhez és számítógéphez Tálca anyaga / kivitele Saválló acél / levehető. Méréshatár: 6/15 kg Tálca felület mérete: 20x30 cm. Árszorzós. 5 memóriagomb áll a felhasználó rendelkezésére.


  Árazógép MX-2616

  Az MX-2616 árazógép kifejezetten a magyar piacra gyártott, magyar karakterekkel ellátott, jó minőségű, nagyon jó ár-érték arányú, két soros, kézi árazógép. Sárga, kék, piros és fekete színben.

  + 1db ajándék festékhengerrel  Szálbelövő Jolly

  Egyetlen mozdulattal helyezhet el árcímkéket ruhákon vagy szöveteken a Jolly szálbelövő pisztolyok segítségével. A könnyű és felhasználóbarát készülékeknek két típusát forgalmazzuk, a Standard kivitelt, átlagos vastagságú, a Fine verziót pedig kényesebb anyagokkal dolgozó üzletek számára ajánljuk. Minkét modellben egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek a műanyag fonalak és a tűk.
 • Micra Jota M / Jota S kezelési útmutató
 • Szüneteltetési Nyilatkozat
 • Szüneteltetés megszüntetése
 • Felmondási nyilatkozat