Meggyőződésünk, hogy a Sam4s NR-300-as modellje ideális megoldást jelent a kis és közepes forgalmú üzletek számára, mivel…

  MEGFELEL A LEGÚJABB KÖVETELMÉNYEKNEK

  A Sam4s NR-300 Online New megfelel a legújabb követelményeknek, forgalmazását az MKEH jóváhagyta A156 engedélyszámon. Minden online pénztárgép használatra kötelezett számára kitűnő megoldás. A gépjarámű-, motorkerékpárszervizek és kereskedések, fitnessztermek, masszőrök, plasztikai sebészek, diszkók, tánctermek számára is ajánljuk, akiket újonnan köteleztek online pénztárgép használatára a 2017 januárjától.

  STÍLUSOS

  Minden kereskedő számára fontos, hogy üzlete jó benyomást keltsen. Az elegáns, letisztult formavilágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható NR-300 segíteni fogja ebben.

  MEGKÖNNYÍTI A KEZELÉSÉT

  Az NR-300 kezelése rendkívül rövid idő alatt elsajátítható. Ha mégis bizonytalan egy programozással kapcsolatos funkció használatában, a készülékkel bármikor kinyomtathatja kézikönyvünk megfelelő fejezetét, amely világosan elmagyarázza a teendőket.

  JÓL OLVASHATÓ, LAGÚNA - KÉK KIJELZŐKKEL VAN FELSZERELVE

  A Sam4s modellje sok régebbi pénztárgéppel szemben képes a magyar ABC összes betűjének a megjelenítésére. Élénk színű kijelzőire értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzeneteket ír ki, amikor pedig éppen nem használja a készüléket, reklámszövegeket is futtathat rajtuk.

  GYORSAN AD BLOKKOKAT

  Az NR-300 egy nagy sebességű hőnyomtatóval készíti a nyugtákat, melyben a papír egyetlen mozdulattal cserélhető; csak bele kell tennie az új tekercset és már folytathatja is a munkát.

  ERGONOMIKUS KEZELŐFELÜLETTEL RENDELKEZIK

  A legújabb Sam4s pénztárgép billentyűzetkiosztása logikusan felépített és átlátható. A készülék „kristálygombjai” nem csak divatosak, tartósak is; az áttetsző műanyag tömbökbe épített feliratok sohasem kopnak le.

  HASZNÁLHATÓ VONALKÓDOLVASÓVAL

  A készülékkel egy szkenner csatlakoztatása után vonalkódok alapján is értékesítheti termékeit, a forgalmi adatait pedig egy USB-kulcs segítségével könnyedén elmentheti a pénztárgépről a számítógépére. Az NR-300 ráadásul szinte bármilyen kasszafiók irányítására alkalmas.

  Kijelző: a magyar ABC betűinek a kezelésére képes kijelzők

  Billentyűzet: strapabíró beépített nyomógombok

  Nyomtató: közvetlen hőnyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzés

  Csatlakoztatási lehetőségek: számítógép, vonalkódolvasó, bankkártya leolvasó, USB az AEE mentéshez

  Gyűjtők árucikkek és azonosítók száma: akár 1200 árucikk, 8 gyűjtő és 30 külön azonosítható eladó

  Méretek: szélesség: 285 mm, mélység: 215 mm, magasság: 125 mm, súly: 1,40 kg

  Papírszalag 57.5 x 50 mm

  Megfelelő minőségű, szabvány szerinti vastagságú papírból készülő kevésbé poroló a 48/2013 NGM rendelet által előírt szövegezéssel rendelkező pénztárgép papírszalag.

  								Bruttó ár: 99 Ft


  Műanyag kassza

  A strapabíró műanyagból készült helytakarékos műanyag pénztartó eszköz egy fiókban vagy pulton tárolva lehetővé teszi a bevétel tárolását és a gyors pénzkiadást piacokon, standoknál és bárhol, ahol ezen egyszerű megoldást használják a hagyományos fém kasszafiók helyett.  ACLAS CWY1 Kassza

  Az Aclas strapabíró, fém fiókkal felszerelt kasszája a CWY1, nyolc az aprópénz és négy, a bankjegyek tárolására alkalmas rekesszel rendelkezik. A fiók a pénztárgép és a kulcsok mellett egy az alján elhelyezett vészkapcsoló segítségével nyitható. Mivel kevés helyet foglal el, olyan üzletek, vagy vendéglátóhelyek számára is ajánljuk, melyek kisméretű pulttal rendelkeznek.

  Panda Mini

  A Panda mini rekeszeiben döntve tárolhatóak a bankjegyek, ezért a kassza kevés helyet foglal el az üzletek pultjain. A nyolc bankjegy tárolóval és három átalakítható elrendezésű aprópénztartóval felszerelt, praktikus fiókot minden kis alapterületű bolt számára ajánljuk. Fekete és fehér színben egyaránt megrendelhető.


  Zebex Z-3100

  CCD technológiás, egyszerű kézi vonalkódolvasó. A Z-3100 egy könnyű és strapabíró CCD technológiás kézi vonalkódolvasó, mellyel akár 20 centiméter távolságból is leolvashatja a vonalkódokat. A készülék kezeli összes egy dimenziós vonalkódot. Ellenáll a 1,5 méteres leejtésnek. Kiválló ár/érték arány.


  Árazógép MX-2616

  Az MX-2616 árazógép kifejezetten a magyar piacra gyártott, magyar karakterekkel ellátott, jó minőségű, nagyon jó ár-érték arányú, két soros, kézi árazógép. Sárga, kék, piros és fekete színben.

  + 1db ajándék festékhengerrel  Szálbelövő Jolly

  Egyetlen mozdulattal helyezhet el árcímkéket ruhákon vagy szöveteken a Jolly szálbelövő pisztolyok segítségével. A könnyű és felhasználóbarát készülékeknek két típusát forgalmazzuk, a Standard kivitelt, átlagos vastagságú, a Fine verziót pedig kényesebb anyagokkal dolgozó üzletek számára ajánljuk. Minkét modellben egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek a műanyag fonalak és a tűk.