A SENTO M kis és közepes kereskedelmi vagy szolgáltató vállalkozásoknak dedikált rendkívül modern pénztárgép. A kicsi, praktikus pénztárgép olyan fejlett technológiát és funkcionalitást rejt magában, melyekkel eddig csak a nagy rendszerpénztárak rendelkeztek. Mindez alaposan letesztelt, kiváló minőségű alegységekkel párosul. A kategóriáját tekintve rendkívül nagy áruadatbázisnak, az árucikkek precíz megnevezésének, a számítógéppel való online kommunikációnak valamint a számos kommunikációs portnak (többek között RS232 és USB portok, akár hostként is) köszönhetően akár közepes kereskedelmi egységekben is páratlanul fejlett eladási rendszert hozhatunk létre.

  Méret (szél x mély x mag) mm: 299x212x100

  Tömege (kg): 1,75 kg

  Nyomtató típusa,módja: Hőnyomtató

  Nyomtatás sebessége: 16 sor / másodperc

  Papírméret: 57 mm/ 60mm

  PLU-k száma: 16000

  Kezelhető pénztárosok száma: 16 fő

  Funkció billentyűk száma: 33 billentyű / Gyorseladás billentyűk száma 14

  Tápellátás: Hálózati külső 12V tápegység.

  Portok RJ 12 (3x); RJ 45; PS/2; USB; mini USB (AEE)

  Külső eszközökkel való együttműködés fiók; mérleg; vonalkód olvasó; PC;

  Szoftver frissítések: Távolról NAV-on keresztül.

  Papírszalag 57.5 x 60 mm

  Megfelelő minőségű, szabvány szerinti vastagságú papírból készülő kevésbé poroló a 48/2013 NGM rendelet által előírt szövegezéssel rendelkező pénztárgép papírszalag.

  								Bruttó ár: 145 Ft


  Műanyag kassza

  A strapabíró műanyagból készült helytakarékos műanyag pénztartó eszköz egy fiókban vagy pulton tárolva lehetővé teszi a bevétel tárolását és a gyors pénzkiadást piacokon, standoknál és bárhol, ahol ezen egyszerű megoldást használják a hagyományos fém kasszafiók helyett.  ACLAS CWY1 Kassza

  Az Aclas strapabíró, fém fiókkal felszerelt kasszája a CWY1, nyolc az aprópénz és négy, a bankjegyek tárolására alkalmas rekesszel rendelkezik. A fiók a pénztárgép és a kulcsok mellett egy az alján elhelyezett vészkapcsoló segítségével nyitható. Mivel kevés helyet foglal el, olyan üzletek, vagy vendéglátóhelyek számára is ajánljuk, melyek kisméretű pulttal rendelkeznek.


  EK-330 Kassza

  Strapabíró fekete kasszafiók, klasszikus kivitelben. 4 papírpénztartóval, 8 aprópénztartóval rendelkezik, így egy esetleges EURÓ-s forgalom esetén is megfelelő elhelyezési lehetőséget biztosít. Mérete alapján a közepes kasszafiókok közé tartozik, gyakorlatilag minden pénztárgép elhelyezhető rajta.


  C3540 Kassza

  Fém burkolatának és fém sínszerkezetének köszönhetően nagyon tartós ezért a nagyfokú igénybevételt is hosszú ideig állja. Fém papírpénz leszorítója - ellentétben a műanyag kivitelekkel - sohasem törik le és mindig megbízhatóan és precízen tartja a papírpénzeket a helyükön. 4 db papírpénz és 8 db fémpénz tárolására ad lehetőséget, melyeknek méretei az oldalsó határolók áthelyezésével egyenként változtathatók. Kulcsszerkezete három állású, lehetőséget biztosít a pénztárgéppel való nyitásra, vagy a kézi, kulccsal, történő zárásra Ill. nyitásra. Az előlapján elhelyezett nyílások lehetőséget biztosítanak, zárt fiók meletti papírpénz, vagy jegyzetek behelyezésére. Ilyenkor a fémpénz tároló alá kerül elhelyezésre a becsúsztatott papírpénz, vagy feljegyzés. Masszív gumi lábai megakadályozzák, hogy a CashCube kasszafiók elcsússzon a sima felületeken. Felszerelhető a CashCube és Inspur készülékek alá, vagy akár a pénztárgépektől távolabb a pult alá.

  Zebex Z-3190

  Zebex 3190-es megbízható, ütésálló vonalkódolvasó. A CCD technológiás készülék 330 olvasás/másodperces sebességgel olvas, a nehezen olvasható kódokat is képes feldolgozni. Az IP41 védelemmel ellátott, gumírozott borításának köszönhetően ellenáll akár másfél méteres zuhanásnak.


  Zebex Z-3100

  CCD technológiás, egyszerű kézi vonalkódolvasó. A Z-3100 egy könnyű és strapabíró CCD technológiás kézi vonalkódolvasó, mellyel akár 20 centiméter távolságból is leolvashatja a vonalkódokat. A készülék kezeli összes egy dimenziós vonalkódot. Ellenáll a 1,5 méteres leejtésnek. Kiválló ár/érték arány.


  MICRA G-310

  A mérleg közvetlenül csatlakoztatható pénztárgépekhez és számítógéphez, ami hozzájárul a kiszolgálás sebességének növeléséhez. Méréshatár: 15 / 30 kg Lapos, vagy tornyos kivitelű. Háttérmegvilágításos LCD. Tömeg - ár - mennyiség kijelzés. A készülék készenléti ideje: Max. 120 óra


  MICRA M525T

  A mérleg közvetlenül csatlakoztatható pénztárgépekhez és számítógéphez, ami hozzájárul a kiszolgálás sebességének növeléséhez. Méréshatár: 6/15 kg 5000 PLU eltárolására is képes. Tára, fix tára, kézi tára és PLU-hoz programozott tára. Csomagolási és lejárati dátum megjelenítése a címkén. Szabadon programozható címkeformátumok.


  Micra EP-210

  A mérleg közvetlenül csatlakoztatható pénztárgépekhez és számítógéphez Tálca anyaga / kivitele Saválló acél / levehető. Méréshatár: 6/15 kg Tálca felület mérete: 20x30 cm. Árszorzós. 5 memóriagomb áll a felhasználó rendelkezésére.


  Árazógép MX-2616

  Az MX-2616 árazógép kifejezetten a magyar piacra gyártott, magyar karakterekkel ellátott, jó minőségű, nagyon jó ár-érték arányú, két soros, kézi árazógép. Sárga, kék, piros és fekete színben.

  + 1db ajándék festékhengerrel  Szálbelövő Jolly

  Egyetlen mozdulattal helyezhet el árcímkéket ruhákon vagy szöveteken a Jolly szálbelövő pisztolyok segítségével. A könnyű és felhasználóbarát készülékeknek két típusát forgalmazzuk, a Standard kivitelt, átlagos vastagságú, a Fine verziót pedig kényesebb anyagokkal dolgozó üzletek számára ajánljuk. Minkét modellben egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek a műanyag fonalak és a tűk.
 • Micra Sento M kezelési útmutató
 • Szüneteltetési Nyilatkozat
 • Szüneteltetés megszüntetése
 • Felmondási nyilatkozat

  ACTUAL Ügyviteli Rendszer

  Színvonalas és gazdaságos, magyar fejlesztésű ügyviteli szoftvercsalád és vállalatirányítási rendszer az igényes kis- és középvállalkozások számára.