A Titronic Kft-t 2003 decemberében alapították belföldi magánszemélyek.

Jelenleg 12 alkalmazottat foglalkoztat két telephelyen. Ezek között megtalálható informatikus mérnök, másológép műszerész, pénztárgép műszerész, valamint hálózatokkal foglalkozó szakember is. Cégünk iroda és számítástechnikai kiskereskedelemmel és szervizeléssel foglalkozik, magánszemélyeknek és vállalati ügyfeleknek egyaránt szállítunk és szervizelünk. Egyedülállóan széles termékskálánk és szolgáltatásaink az iroda és számítástechnikai piac teljes palettáját lefedi. Többek között Ricoh, Canon, Samsung irodagépeket, másológépeket forgalmazunk és szervizelünk; online pénztárgép értékesítését és szervizelését, illetve NAV ügyintézését vállaljuk.

Számítástechnikai eszközök terén nem csak alkatrészekkel, részegységekkel és komplett gépekkel kereskedünk, de a garanciális és garanciaidőn túli javításokat is vállaljuk. Foglalkozunk még az általunk forgalmazott eszközök kellékanyagainak forgalmazásával is.

2010 októberétől már két üzlettel is rendelkezik cégünk Baján.

Legfontosabb értékeinknek a meglévő partnereinkkel való hosszú távú üzleti kapcsolatok fenntartását, új és leendő ügyfeleinkkel kialakítandó együttműködéseinket, valamint jól képzett, hozzáértő munkatársainkat tekintjük.

Célunk, hogy olyan vevőorientált cégszervezetet működtessünk, amely folyamatosan illeszkedni tud a piaci igények változásaihoz, valamint különös figyelmet fordít a kiemelt partnerei irányába, hogy a kapcsolattartás a számukra ideális módon történhessen.