Elnyert támogatásaink

A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-02598

A kedvezményezett neve: TITRONIC Szerviz és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:  Homlokzati hőszigetelés, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés, világításkorszerűsítés

 

A szerződött támogatás összege: 4.295.080 Ft

A támogatás mértéke: 55%

A projekt bemutatása: Energetikai fejlesztés a Titronic Kft. 6500 Baja, Dózsa György út 50. szám alatti telephelyén.

A projekt keretében megtörtént a homlokzat utólagos hőszigetelése, polisztirol lemezzel, melyre homlokzati vékonyvakolat került, a födém kőzetgyapot hőszigetelést kapott.  Az épület elavult, régi nyílászáróit hőszigetelő (3 rétegű) üvegezésű műanyag nyílászárókra cseréltük, és új, szekcionált ipari kapu került beépítésre. Kialakításra került egy 16 kW-os hőszivattyús rendszer. A belső villamosvezetékek, szerelvények és lámpatestek cseréjével megtörtént a világítás korszerűsítése is.

 

A projekt befejezési dátuma: 2022.09.02.

 

 

 

 

A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18

A kedvezményezett neve: TITRONIC Szerviz és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:   Készletbeszerzés és működési költség finanszírozása

Mikro- és Kisvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitel

A szerződött támogatás összege: 25.000.000 Ft

A támogatás mértéke: 95%

A projekt bemutatása: Információtechnológiai és biztonságtechnikai gépek, eszközök, alapanyagok beszerzése. Kamerarendszerek kiépítéséhez szükséges gépek, eszközök.

A projekt kezdetének dátuma: 2020.08.17.

A projekt befejezési dátuma:

 

 

 

 

A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.3-19-2019-00800

A kedvezményezett neve: TITRONIC Szerviz és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:  Napelem rendszer telepítése a Titronic Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 2.048.000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

 

A projekt bemutatása: A fejlesztés célja székhelyünk, - mely informatikai, logisztikai központ és szerelőműhely is egyben, - villamos energia ellátásának 100% megújuló energiaforrásból való megvalósítása, korszerű napelemes rendszerrel. Szerencsére piaci pozíciónk erősödött, mely Partnereink részére nyújtott Prémium szolgáltatásainknak köszönhető. Ezen központ a későbbiekben bővíthető és bővíteni is fogjuk, mivel a gyengeáramú szerelési és optikai kábelgyártási technológiánknak köszönhetően széles spektrumú és gyors hibaelhárítást tudunk eszközölni szükség esetén. A megnövekedett munkamennyiség miatt a Dózsa György át 52 szám alatti épület energiaszükséglete folyamatosan növekszik.

A projekt befejezési dátuma: 2020.04.06.

 

 

 

 

 

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00659

A kedvezményezett neve: TITRONIC Szerviz és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:  Munkahelyi képzés a TITRONIC Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 8.529.794 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt bemutatása: A Titronic Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenysége számítástechnikai és irodatechnikai áruk kiskereskedelme. A képzésbe bevont munkavállalók aránya az összes munkavállalóhoz képest 100%. A műszakicikk eladó képzés kapcsolódik a cég Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelmi tevékenységéhez (TEÁOR 4651 '08), amely beletartozik az Irinyi Terv keretében kiemelten fejlesztendő területei közé. Az értékesítők képzése növelni fogja ezen kiemelt terület árbevételét, hozzájárul a GDP növekedéséhez. Első lépések a Digitális Világba- IKER 1. szintű képzés. A képzési program átfogó célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése. Cégünk műszaki-cikk eladó (OKJ 31 341 03) képzést kíván biztosítani alkalmazottai számára. Óraszáma: 180 óra. Továbbá „Első lépések a digitális világba - IKER 1. szintű képzés” címmel 35 órás képzést is szervez. A képzések 1 év alatt zajlanak le, olyan ütemezésben és munkarendben, amely nem zavarja a cég vállalkozói tevékenységét, nem okoz zavart a munkavégzésben. A képzésekkel erősödni fognak a dolgozók kulcskompetenciái, magasabb minőségű munkára lesznek képesek, növekedni fog hatékonyságuk, amely mind kihatással lesz a cég versenyképességére, és jövedelmezőségére is. Célunk a jelenlegi piaci partnereink magasabb színvonalú kiszolgálása mellett új partnerek megszólítása is.

A projekt befejezési dátuma: 2019.07.30.

 

 

 

 

 

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01716

A kedvezményezett neve: TITRONIC Szerviz és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Speciális optikai kábel gyártás beindítása

A szerződött támogatás összege: 14.550.000 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt bemutatása: Fejlesztésünk célja egy úgynevezett optical production table (optikai kábel gyártó technológia) beszerzése, mely eszköz alkalmas nagy tételben optikai kábelek gyártására és minősítésére, mérésére. Ezen komplett technológiai segítségével magas minőségű optikai kábeleket tudunk gyártani azonnali ellenőrzési lehetőséggel, rövid határidővel, minimális emberi erőforrás igénnyel. További piaci rést találtunk az optikai kábelek piacán, mivel jelenleg rengeteg kínai nem megfelelő minőségű kábel található a piacon. Meglévő és leendő partnereink részére egy biztos mért, szabványos, hibamentes informatikai hálózatkiépítést tudunk biztosítani alacsonyabb költséggel.

A projekt befejezési dátuma: 2018.08.31.