Elköltöztünk!

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a Bartók Béla utca 4 szám alatti Irodatechnika üzletünk elköltözött. Új címünk: Szentháromság tér 7.

Üzleteink:

Baja, Szentháromság tér 7.: Számítástechnika & Irodatechnika

Baja, Dózsa György út 50.: Fénymásológép, nyomtató, pénztárgép szerviz

2017.01.27.

 

CashCube Mini Hordozható online pénztárgép.

A legkisebb testvér megszületett a Cashcube családban: ultra kompakt, ultra hordozható CashCube Mini S online pénztárgép! Taxi szolgáltatást nyújtók számára is megfelelő pénztárgép.

2016.11.20.

 

Társadalmi egyeztetésen a támogatás kérdése!

A kormány az újonnan kötelezetteknek támogatást ad a pénztárgépeik beszerzéséhez. Az NGM pénztárgép támogatásáról szóló rendelettervezete, amely a 2017. január 1-jétől újonnan kötelezett vállalakozásoknak 50 ezer forintot biztosít a gépek beszerzéséhez. Az állami támogatás az átszemélyesítésre alkalmas, modernizált pénztárgép után vehető igénybe. Ezek az új kasszák lényegesen több funkcióval bírnak, így például már eladhatóak vagy bérbeadhatóak.

2016.10.19.

 

Kitolták az új online kasszákbeszerzési határidejét.

Tervezett szeptember végi időpont helyett elég lesz január elsejétől átállnia az online pénztárgép használatára a ruhatisztítóknak, autójavítóknak pénzváltóknak, plasztikai sebészeteknek, diszkó-üzemeltetőknek és taxisoknak.

2016.09.07.

Megérkezett a Micra Nano M.

Magyarország első hordozható pénztárgépe. A gumi borítású billentyűzete ellenáll az időjárás viszontagságainak és felveszi a harcot a mostoha körülményű felhasználási területeken. Kiválóan olvasható a kijelzője minden körülmény között. Megbízható, kompakt és okos készülék.