Színvonalas és gazdaságos, magyar fejlesztésű ügyviteli szoftver és vállalat-irányítási rendszer az igényes kis- és középvállalkozások számára.

Az ACTUAL a teljes kereskedelmi (és/vagy szolgáltatói) ügyviteli folyamatot végig követi a kereskedelmi ajánlattól a pénzügyi lezárásig. A megfelelő beállításokkal automatikusan elvégzi az analitikus könyvelést és a cégvezetés számára az aktuális információk széles skáláját biztosítja.

Az ACTUAL intelligenciája segíti a beérkezett megrendelések optimális teljesítését: lefoglalja a készletből vagy a már feladott szállítói megrendelésekből ütemezetten beérkező cikkeket, javaslatot készít a hiányzó termékek beszerzésére vagy gyártására, elkészíti a szükséges bizonylatokat.

ACTUAL Számla

Elsődlegesen a belföldi kimenő (vevői) számlák kiállítására szolgál, emellett helyesbítő- és sztornó bizonylatok készítésére, partnerek és cikkek/szolgáltatások adatainak nyilvántartására is alkalmas,korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Legfontosabb funkciók: - Belföldi számlázás - Partner adatok nyilvántartása - Cikk/szolgáltatás adatok nyilvántartása - E-mail küldés lehetősége - Különböző kimutatások, listák.

Nettó ár: 12 000 Ft + ÁFA

Számla Plusz

Elsődlegesen a belföldi és devizás kimenő (vevői) számlák,valamint belföldi és devizás előleg- és proforma (díjbekérő)bizonylatok kiállítására szolgál. Emellett helyesbítő- és sztornó számlák készítésére, partnerek és cikkek/szolgáltatások adatainak nyilvántartására is alkalmas, korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Legfontosabb funkciók: - Partner adatok nyilvántartása - Cikk/szolgáltatás adatok nyilvántartása - Belföldi és idegen devizás számlázás - Előleg- és díjbekérő kezelés - E-mail küldés lehetősége - Különböző kimutatások, listák.

Nettó ár: 25 200 Ft + ÁFA

Számla Extra

Elsődlegesen a belföldi és devizás kimenő (vevői) számlák, valamint belföldi és devizás előleg- és proforma (díjbekérő) bizonylatok kiállítására szolgál, akár állandó sablonból, csoportosan is, korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva. Belföldi és devizás bejövő (vásárlási) számlák kezelése, rezsi- és egyéb működést kísérő költségszámlák egyszerű és átlátható nyilvántartása, a kiegyenlítések (bank, pénztár) kezelése is támogatott, így gyors cash-flow adatokhoz is juthatunk egyetlen kattintással. Emellett helyesbítő- és sztornó számlák készítésére, partnerek és cikkek/szolgáltatások adatainak nyilvántartására is alkalmas.

Legfontosabb funkciók: - Partner adatok nyilvántartása - Cikk/szolgáltatás adatok nyilvántartása - Belföldi és idegen devizás számlázás - Előleg- és díjbekérő kezelés - Csoportos bizonylatkészítés - E-mail küldés lehetősége - Különböző kimutatások, listák - Bejövő számlák nyilvántartása - Kiegyenlítések kezelése - Pénzügyi kimutatások.

Nettó ár: 75 600 Ft + ÁFA

Készlet

Elsődlegesen raktárkészleteink kezelésére, partnereink és cikkeink adatainak rögzítésére és nyilvántartására szolgál, belföldi számlakészítést és automatikus leltározást lehetővé téve. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Legfontosabb funkciók: - Partner adatok nyilvántartása - Cikk/szolgáltatás adatok nyilvántartása - Belföldi számlázás - Raktárkészlet nyilvántartása és kezelése - Leltár nyitása, kezelése - E-mail küldés lehetősége - Különböző kimutatások, listák.

Nettó ár: 40 500 Ft + ÁFA

 

Gyártás

Elsődlegesen gyártási folyamatok lépéseinek követésére és a készletek kezelésére szolgál az ajánlattól a végteljesítésig, partnereink és cikkeink adatainak rögzítését és nyilvántartását, raktárak kezelését, belföldi számlakészítést és automatikus leltározást is lehetővé téve. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Legfontosabb funkciók: - Partner adatok nyilvántartása - Cikk/szolgáltatás adatok nyilvántartása - Vevői árajánlat, rendelések kezelése - Gyártási folyamatok követése - Raktárkészlet nyilvántartása és kezelése - Leltár nyitása, kezelése - Belföldi számlázás - E-mail küldés lehetősége - Különböző kimutatások, listák.

Nettó ár: 108 900 Ft + ÁFA

E-kereskedelem

E programmal az elektronikus kereskedelem működését egyszerűsíthetjük le, hiszen az ügyviteli rendszert a webáruházunkkal összekapcsolva oda-vissza mozgathatjuk termékeink/szolgáltatásaink árát és akár készlet információját, fogadhatjuk a webáruházban leadott megrendeléseket, és ezeket feldolgozva intézhetjük a foglalásokat, végül a számlázást, korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Legfontosabb funkciók: - Partner adatok nyilvántartása - Cikk (termék) adatok nyilvántartása - Vevői árajánlat, rendelések kezelése - Webáruház adatok automatizált küldése és fogadása - Raktárkészlet nyilvántartása és kezelése - Belföldi és idegen devizás számlázás - E-mail küldés lehetősége - Különböző kimutatások, listák.

Nettó ár: 130 500 Ft + ÁFA

Kereskedelem

E programmal már az első megkereséstől nyomon követhetjük a teljes kereskedelmi folyamatot az ajánlatadástól a készletek foglalásán és kezelésén át a számla kiegyenlítésig mind vevői, mind beszállítói oldalon. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egy egyidejű felhasználói bejelentkezést biztosítva.

Legfontosabb funkciók: Partner adatok nyilvántartása - Cikk (termék) adatok nyilvántartása - Vevői árajánlat, rendelések kezelése - Belföldi és idegen devizás számlázás - Előleg- és díjbekérő kezelés - Raktárkészlet nyilvántartása és kezelése - Leltár nyitása, kezelése - E-mail küldés lehetősége - Különböző kimutatások, listák.

Integrált Vállalatirányítási Rendszer

Az ACTUAL Integrált Vállalatirányítási Rendszert (ERP) azoknak ajánljuk, akik saját maguk szeretnék összeállítani ügyviteli szoftverüket. Moduláris felépítésének köszönhetően a rendszer szabadon alakítható, így elegendő csak a valóban szükséges részeket megvásárolni.

A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön: Tel.: +36 70 698 2430 * E-mail: pestuka.tibor(kukac)titronic.hu

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, egy bejelentkezett felhasználóra vonatkoznak.